divendres, 31 de gener del 2014

The Beatles



Aquí teniu un enllaç amb molta informació sobre The Beatles:

The Beatles

dijous, 30 de gener del 2014

Sortida Cal Carlot

Fa un temps vem anar a Cal Carlot a veure la granja.Vem anar a les 8 del matí i feia una mica de fred, vem anar per la muntanya y per la carretera fins que al final vem arribar. Quan vem aribar vem veure que hi havien moltíssimes vaques. Vaig veure una cosa molt curiosa i era que les vaques anaven elles soles per que les munyissin, aixó em va fer molta gràcia per que no sabia que feien aixó
Més tard vem veure com feien el yogurt y totes aquestes coses, i després vem tornar cap a l'institut.

dimecres, 29 de gener del 2014

Sortida Cal Carlot

L´ altre dia vam fer una sortida a Cal Carlot , vam anar per la muntanya del costat del institut, vam pujar per anar a la granja i un trosset el vam fer per la carretera. Vam passar pel costat del Mafrica, que hi ha les figures aquelles, i una estona mes vam arribar a la granja.
Després la Glòria va anar a buscar al senyor de la granja i va sortir. Ens va explicar el menjar que menjaven les vaques, i la maquina de munyir les vaques. Després ens va ensenyar a on guardaven la llet, i  vam entrar a dins on feien el mató i els iogurts. Vam sortir i a la Glòria li van donar uns iogurt de maduixa, vam anar a Mafrica. A la tornada, vam menjar i ens vam assentar a un banc que hi havia allà, vam menjar els iogurts i vam tornar cap a l´ institut. Crec que va estar molt be ja que vam veure les vaques i com ho feien.

Excursió a Cal Carlot

Vam anar a la granja de Cal Carlot a primera hora del matí. Vam anar a veure com eren les vaques i com es treu la llet d’una vaca, ho feien amb una màquina que extreu la llet de la vaca quan ho necessita, si no ho necessitava vam mirar com feien que la llet estigués llesta per vendre o per fer flams, iogurts... Després, abans de marxar, ens van donar un iogurt a cada un. Ens el vam menjar i ens vam anar cap a classe de nou.

Home invisible...

Si jo fos un home invisible em despertaria després em dutxaria i aniria amb pilotes per casa, després esmorzaria. Aniria a jugar a la play fins a la tarda, després aniria a robar a un banc i agafaria tots els diners.

A continuació aniria al Splau de Cornellà i aniria a la tenda d' apple i agafaria tots els mòbils, portàtils i tablets. També aniria a tendes de marca com DC, NIKE, OBEY... agafaria molts pantalons, jaquetes, sudaderes, vambes i moltes coses més.
Per la nit aniria a KFC a menjar gratis.

Sortida a Cal Carlot

El dilluns passat vam anar tots els de l’aula oberta a fer una excursió a cal carlot, que es una granja on fan llet de baca . Ens van portar el Felip i la Glòria caminant per la muntanya, feia molt molt fred, però va estar bé .

Seguidament vam arribar a la granja.  avien moltes vaques, l’ho mes curiós es que elles mateixes anaven sense que els hi diguessin res per munyir-les , el noi de cal carlot ens va ensenya tot els procediments que feien ,com feien el iogurt , el mató , la llet, etc. En acabar la visita ens van regalar uns iogurts i vam anar a un banc i  vam assentar i ens es ve menjar, eren molt bons . Vam tornar tot caminant un altre cop, cap el institut.

Cal carlot

La visita a la granja va ser molt divertida, part de tenir una petita experiència, hem anat per la muntanya, fer exercici esta bé! Al arribar allà, al Cal Carlot, ens ha rebut el fill dels propietaris, ell també treballa allà. Ens ha ensenyat les instal·lacions; com funciona, quines eines fan servir... I al final ens han regalat/comprat un iogurts, estaven molt bons. Jo m’ho he passat molt bé.



dissabte, 25 de gener del 2014

Aniversari Óscar

Avui l'Óscar fa 15 anys!!!!!! Moltes felicitats de tots els de l'Oberta!!!


divendres, 24 de gener del 2014

Aniversari Sàber

Ja ha arribat el dia, els esperats 18!!!! Per molts anys, a celebrar-ho i que siguis molt feliç!

dimecres, 22 de gener del 2014

dimarts, 21 de gener del 2014

Si jo fos invisible...

Jo si fos invisible per un dia primer de tot entraria a l’ institut i pujaria a dalt de l’edifici on hi han tots els papers de tots el alumnes,  agafaria el meu expedient i posaria que he aprovat tot, això a les 6 del matí .

Després aniria a diferents camions i els agafaria tota la benzina possible i la guardaria en garrafes. I quan sigués visible, les aniria a buscar perquè si veuen unes garrafes flotant i, a més entrant a la meva casa, doncs la gent fliparia.. Després a les 10 de matí aniria a Mapfre i faria un paper fals que digués que la meva moto està assegurada, així quan la utilitzi un dia qualsevol la policia no em diria res i el mateix faria amb la ITV . A continuació, aniria a menjar, aniria a veure al meu germà li explicaria tot i aniríem al Marvea que és on es venen peces de moto. Entraria a dins i començaria a omplir una motxilla i se la donaria al meu germà.

 Marxaríem i ja està perquè no necessito res més .

Jo invisible ¿?

Jo si fos invisible em despertaria, no em pentinaria (perquè no em veuen), sortiria al carrer i aniria a l' nstitut per fer barbaritats, com per exemple apagar els ordinadors quan els hi falti poc per acabar alguna redacció. A les 14;00 aniria al DIA i agafaria un YATEKOMO i me’l faria a casa.


A les 17.00 em connectaria a la play 3 amb els amics, a les 18:30 aniria a una tenda de motos i em quedaria la mitjor moto de totes i passaria tot el dia amb ella. La guardaria fins que tornés a ser invisible. 

Si fos invisible...


Si jo fos invisible per un dia faria moltes coses: agafaria tot el que m’agradés de les botigues,  robaria diners a la gent rica, aprofitaria per jugar millor a futbol,  entraria al vestuari de les noies...

No aniria a l’institut perquè, com no em veurien, trucarien a casa encara que anés, i si anessi seria per fer bromes com apagar l'ordinador de algú o fer bromes.

També tancaria als profes en una aula perquè no poguessin fer classe i que tot l'institut estigués lliure.

HOME INVISIBLE (Oscar Fernandez Ramos)

Si jo fos l’home invisible durant un dia m’aixecaria i faria com tots els dies. Després sortiria al carrer i, com ningú em veuria, als que em cauen malament els hi donaria tants clatellots que els hi deixaria el coll vermell.  Després aniria a qualsevol tenda a per una XBOX – 360 i me l’emportaria, perquè tinc moltes ganes de tenir una. Robaria tants diners com pogués per poder solucionar-me la vida. Aniria al cinema de gratis, quan una noia estigués bona la seguiria fins a casa seva i quan es dutxés li faria un favor. Aniria a alguna manifestació o protesta i si algun policia piqués a algú li donaria una pallissa amb un bat de bèisbol, avera si així deixen de passar-se.

Si jo fos invisible...

Al despertar-me i no veure el meu reflexa al mirall em vaig espantar, però, em va venir al cap que seria l'home invisible.
 Em vaig desvestir, perquè així no veurien roba caminant pel carrer. El primer que vaig fer es anar-me a altres països a roba diners, com els diners estan comtats els blanquejaria per que ningú sospites. Al tornar al poble, vaig anar a casa i els hi vaig donar la noticia, els hi vaig donar diners i em vaig tornar ha anar. Per la tarda, vaig anar al parc com sempre, i a les noies els i tocava el cul, i no sàpiguen que era jo. Quan ja es feia tard vaig anar robar menjar perquè tenia gana. Per la nit, em vaig colar en la tenda de jocs i consoles i les vaig agafar totes la ps4,xbox-one i també una televisió, la mes gran de tota la tenda. Al final del dia, m’aniria dormir en un hotel de luxe i al pròxim dia compraria un libusina per anar al institut.

Si jo fos invisible per un dia..

Si jo fos invisible per un dia, em solucionaria tota la vida.
Aniria a l’ aeroport al viatge més car, pel matí. Faria el cop més gran de la història, els museus estarien deserts. Al ser invisible no deixaria petjades. Un sol dia invisible i em faig llegenda.
No miraria egoistament , repartiria els diners perquè els pobres poguessin menjar. I faria que els presidents s’enteressin que el poble mana.

L'home invisible per un dia

Si jo fos l’home invisible per un dia faria bastantes coses. Segurament no serien gaire bones.

 Robaria a bastants llocs com a bancs, botigues, cotxes...podria espiar a la gent sense que s’adonés , podria causar alguns mals. Podria anar sense roba per on volgués sense que ningú amb mirés amb mala cara. Entraria a les cases dels demés ja que sóc molt tafaner i m’agrada saber-ho tot. Podria viatjar de gratis per tots els llocs ja que ningú em veuria, però sempre amb compte per que ningú notés res estrany. També podria venjar-me d’algunes persones i fer-lis passar una mala estona, robar al president i a altres polítics.

Per la resta de coses faria vida normal com tots els dies.

dimecres, 15 de gener del 2014

Si jo fos invisible

Si jo fos l’home invisible, faria com si fos un dia dels normals però seria més divertit. Enganyar a la meva mare amb l’esmorzar, que miri que s’aixequi sol el got, preparar la motxilla i sortir de casa per anar a l’institut. Després aniria a la meva classe i començaria a gastar bromes ja que sóc invisible, com per exemple escriure a la pissarra sense que ningú s’adoni i que mirin que s’escriu sol, agafar alguna cosa i anar caminant per la classe per diversió, després al pati, anar a la pista i jugar a futbol sense que s’adonin, agafant la pilota i marcant un gol i sense que ningú sapigués qui ha sigut. Després de que ja hagi passat l’hora de l’institut, aniria cap casa meva i tocaria el timbre i després d’obrir la porta s’adonaria que només entra la meva motxilla volant cap dins de casa. Després, a l’hora de dinar, la meva mare i el meu padrastre quedarien amb la boca oberta mirant com els coberts es mouen sols. Al final, aniria al meu ordinador a jugar i la meva germana veuria que el ratolí i el teclat es mouen sols, però a ella li donaria igual. Finalment, al sopar, la meva mare em llençaria farina per saber qui era aquest home invisible que estava voltant per casa i s’adonaria que sóc jo.

Si jo fos per un dia l´homa invisble.

Un dia pel matí em vaig despertar de sobte. En sortir del llit , vaig anar al lavabo i em vaig rentar la cara, i quan vaig mirar al mirall vaig veure que no tenia cara, que era invisible. Vaig anar a la cuina on estaven els meus pares i no em miraven, jo estava al costat dels meus pares i no em veien. Em vaig sorprendre, vaig sortir al carrer i ningú em veia. Vaig començar a fer coses per si em veien però ningú em veia, després el primer que vaig fer és anar a l´ estanc i agafar tabac però tampoc em veien. Era molt estrany el que em passava, mai això m´havia passat . Vaig anar a buscar a un amic però tampoc em veia. Vaig anar cap a casa, em vaig posar al llit i al dia següent era ja normal. Vaig anar al mirall i ja em veia . Tot era molt estrany , mai més em va passar això de ser invisible. Ho vaig passar molt malament que ningú em veies, però a la vegada, molava perquè podies fer el que volgués.

La dona invisible (Marina)

Si jo fos invisible per un dia , em llevaria pel de matí i veuria que sóc invisible , no em vestiria perquè no em poguessin veure i aniria al banc i robaria molts diners . Aniria per totes les botigues i m’emportaria tot el que em fes falta com: roba, sabates ,menjar ,electrodomèstics tot tipus de coses que em fessin falta. Després aniria a dinar a casa meva ,com faig normalment, i miraria la tele tota la tarda fins les 18:00 i després de tot aniria a veure al meu xicot i com que no em veuria li explicaria tot el que m’ha passat. No sé com reaccionaria però jo li explicaria tot , després d’estar molta estona amb ell aniria a fer el sopar a casa , un cop fet el sopar , soparia ,miraria la televisió i estaria amb el telèfon i allà a les 23:00 aniria a dormir per demà anar a l’institut.

Ser dona invisible per un dia. Najet


Un dia vaig despertar com cada dia per anar a l’institut, vaig anar al lavabo i quan em vaig mirar al mirall no veia res, no em veia a mi mateixa i me’n vaig espantar moltíssim. No hi havia ningú a casa meva, i clar, jo estava sola, no sabia el que em passava i la meva mare no estava per poder-me ajudar...
Em vaig pentinar, vestir, vaig esmorzar  i me’n vaig anar a l’institut. A l’ arribar ningú em veia i si començava a parlar la gent s’espantaria i jo no volia això, jo volia que m’ajudessin. Doncs quan vaig arribar, vaig seure al meu lloc, sense dir ni “mu”. La mestra va preguntar que per què jo no hi era però la gent no sabia res de mi. I mentre jo estava callada sense dir res, pensava que potser no era tan dolent ser invisible, aquell dia podia fer el que em donés la gana, sense que ningú em digues res. Me’n vaig anar al pati a jugar, sortia al carrer quan volia, i feia el que volia. Però quan passaven les hores m’adonava  de que estava sola, que no podia parlar amb ningú, ningú em veia. Vaig estar tota la tarda tancada a casa sola i pensant en el que havia passat avui. Pensava que potser l’endemà al llevar-me ja tot tornava a ser com abans, i així va ser, al llevar-me al dia següent tot tornava a la normalitat, ja no era invisible.

Home invisible per un dia. Sàber


Al despertar-me i no veure el meu reflexe al mirall em vaig espantar, però, em va venir al cap que seria l'home invisible.
Em vaig desvestir, perquè així no veurien roba caminant pel carrer. El primer que vaig  fer, va ser posar-me a espiar, a veure que deien de mi quan no hi sóc. La veritat és que no diuen gaires coses dolentes, ja que no vaig de “sobrat” per la vida... El següent, va ser fer algunes bromes, no gaire pesades; Donar alguna bufetada, no gaire forta.
 No em veia ningú, així que vaig aprofitar per avisar el meu germà, que ell no es va espantar i se li va acudir la idea de fer trucs de màgia, ja que jo era invisible i no em veia ningú, podria fer moltes coses. I així va ser, ens vam guanyar un calés i vam marxar cap a casa, que ja era tard. Me’n vaig anar a dormir, sabent que m’ho havia passat molt bé.

dimarts, 14 de gener del 2014

Si jo fos l'home invisible...

Ara que hem llegit un fragment de la novel·la "L'home Invisible" , i continuant amb el tema, heu d'escriure un text sobre què faríeu si, només per un dia, poguéssiu ser invisibles.

Si jo fos l'home invisible...què faries tu si ho fossis?

Què és l'amistat pel Grup 2?

Wordle: amistat grup 2

Sastre de sonrisas RAYDEN



Sastre de sonrisas-rayden con hermano
 La felicitat

 Des de fa un any no tinc ni un dia dolent,
 visc en el meu estiu moral on no hi ha lloc per l'enuig,
somric sol pel carrer i pensen que estic boig perdut i no estic trist,
és com el que recorda un acudit.
No hi ha xafarderia que m'afecti o em deprimeixi,
cada vegada costa més que alguna cosa em molesti a la vida
 Veus? no solt pestes ni prenent fibra en rimes
 imagina que se sent quan no sents enveja.
 ¿Camines carregat de joies en un barri pobre?
 entre desgraciats feliç s'amaga i
 això ho vaig aprendre a base de cops ... de sort
d'armar-se de valor és el major escut per fer-se fort
 i si tinc alguna cosa a fer, algú que m'estima i a qui estimar
la resta de les coses poden esperar sempre,
 les petites alegries ni es lloguen ni es venen
 cosa que no entén la gran majoria.


el sentiment que trasmet es felicitat, el ser optimista , no tener enveja i valorar les petites coses.

A PRUEBA DE TI- MALÚ

Si et vaig estimar, ja ho sé en mi tu ja no existeixes en la meva pell. Si vaig plorar no recordo com va ser. Si et vaig estimar, va poder ser, un moment de bogeria i aquesta vegada, no hi ha després, vaig descobrir que estic a prova de tu, a prova de tu.

 La cançó que jo he triat es A PRUEBA DE TI (MALÚ).
 Aquesta canço parla sobre l' amor, doncs diu que va estimar a una persona i no se 'n recorda perquè el vol oblidar.


CANÇO SOBRE ELS SENTIMENTS (Oscar Fernandez Ramos)

Esta Es La Noche En La Que Victoroso Saldré Con Ella Caí En El Juego Yes! Será En La Suite O En Mi Casa Tal Vez Lo Que Yo Sé Es Que Va A Ser Hasta Tarde Nena Me Vueve Loco Tu Figura Sensual No Dures Tu Cintura Cuando Rompe Al Caminar Intensa Es Mas Que Un Viaje Espacial Es Que Está Buena Pa’ Bailar, Pa’ Bailar Una Belleza Así En Cualquier Lao No Se Ve Te Voy A Dar Lo De Ella Duro Sin Timidez Su Desnudez Me Llevo Hacia Otra Parte Te Voy A Dar Lo De Ella Hasta Saciar La Sed Una Belleza Así En Cualquier Lao No Se Ve Te Voy A Dar Lo De Ella Duro Sin Timidez Su Desnudez Me Llevo Hacia Otra Parte Te Voy A Dar Lo De Ella Hasta Saciar La Sed (La Z & La L) Desde Que Te Vi (Eliel) Al Minuto Me Puse Pa’ Ti Acepto Eres Mi Obsesión Te Has Convertido En Mi Adicción (Mi Adiccion) Quieres Quitarme La Vida A Mi Atrevida, Eres Una Bandida Quién Te Mando A Cucarme Y A Sonsacarme Vas A Tener Que Dar La Vida


Don Omar Ft Zion Y Lennox - ella ella tan bella

 Expresa el sentiment de l'amor, son uns nois cantan que els hi agrada una noia i li canten una canço dient que es molt maca.



L'amistat


I jo, que fins somric ...
Per no començar a plorar
Has tingut tant de temps ...
I no has volgut tornar
 A bona hora ...
Vens a dir-me que jo
 sóc aquesta persona,
que ha sabut donar-te
el que el cor no esborra
 Ara t'equivoques ...
A bona hora,
véns a guarir l'ànima
que vas deixar trencada
I a canviar la meva vida
 perquè ara et sembla ...
A bona hora ...
A buena hora

 Sergio Dalma transmet la tristesa. La canço parla dels seus sentiments sobre una dona a la que estima i de la tristeza que viu per la seva culpa

Sau (Pare)

Pare, digueu-me què
li han fet al bosc
que no hi ha arbres.
A l'hivern
no tindrem foc
ni a l'estiu lloc
on aturar-nos.

 La cançó que jo he triat és de Sau i tracta del respecte al nostre entorn.

La cançó ens explica  com estem deixant la terra sense cuidar-la i si seguim així ens quedarem sense res.

L' amistat

Al mateix carrer, sota el mateix cel,
 Encara que tot canviï no ens perdrem
Obre bé els braços envieu-me un avís,
No et queda dubte, jo et trobaré
No estaràs ja només
Jo estaré Continuant el vol que
 Et porti amb el meu cor,
ja sempre

Laura Pausini- Amistad






divendres, 10 de gener del 2014

La nostra visió de l'AMISTAT- Grup 1

Wordle: Amistat- Grup 1

La amistad. Sàber

http://www.youtube.com/watch?v=Q3Q7IY9twH4

 Deixa't anar ja i explica m
que aquí estem per això
per el bo i per el dolent
plora ara i riu després


 Una cançó que canta sobre el valor de l'amistat.

Se llama amistad - Beatriz Luengo

és qui sabràs si estàs bé o estàs malament
es riu, sents dolor
la teva ànima bessona en qui confiar
que vetlli per el teu cor


És una canço que transmet el que és l'amistat on ho expressa en paraules. 

Danny Romero - Solo Para Ti.

ets l'Amor de la meva vida
el destí ho sabia
i avui et va posar davant meu

i Cada vegada que miro al passat
és que entenc que al teu costat
sempre vaig pertànyer.


Aquesta cançó transmet aquest valor: Amor. La cançó parla que des de petit els ha unit per tota la vida, i amb l'amor no es pot viure.

Valor de la protecció

Perquè estic a l'altre costat més cansat però viu escolta el que dic el millor ha de venir encara jo et faré de guia en aquesta nit freda on la meva energia elevaria El teu tramvia de problemes i el enviaria a cremar, cremar a l'infern, sóc un àngel no ho permetria, per cada migdia en què et vas sentir buida escriuria melodies moriria al voral si encara No em vas veure, sempre vaig estar a prop en cada pas cada ensopegada del cor a la vora del fracàs en, cada situació en què raó no serveix de res en el teu brut carreró del terrible invisible, sóc ales que et allunyen del roí antibales per males llengües jo seré jardí per marxar de la llamborda que et reté i donar tranquil · litat i més suport mica de pau fins que tot s'assereni si véns, fart de l'engany danys no caben aquí draps obren cada porta pa'l estrany vaig conèixer mil anècdotes idiotes que no mereixien res per la meva part i, vaig haver de allunyar.

 Jo he triat el valor de la protecció ,l a canço parla sobre la protecció que et pot donar una persona potser un "amic" "familiar" , algú molt proper a tu .

Amaral. -Son mis amigos. NAJET.

Són els meus amics
Al carrer passàvem les hores.
Són els meus amics
Per sobre de totes les coses.


Aquesta cançó transmet que els amics estan a qualsevol hora, i que et poden ajudar en el que faci falta.

 

Per quasi tot hi ha una cançó...

Coneixeu la novel·la de ciencia-ficció L'Home Invisible de H.G. Wells? O heu vist la pel·lícula?

 A continuació llegirem un fragment del capítol 17 d'aquesta novel·la per introduir el tema del que parlarem avui. Aquí teniu l'enllaç:

L'Home invisible


Malgrat la reacció inicial de sorpresa d'en Kemp davant l'entrada de l'Home Invisible a casa seva, aquest acaba confiant en ell i l'ajuda.

 L'amistat és un dels valors més apreciats en les nostres relacions quotidianes. A classe hem pogut comentar per què és important tenir amics. També hem escoltat la lletra d'una cançó que en parla: JO SÓC EL TEU AMIC, del grup català ELS PETS.




















Segur que vosaltres també coneixeu alguna cançó que explica alguna cosa o algun valor.

TASCA: Busqueu la lletra d'alguna cançó que us agradi. Si no és en català l'heu de traduir.
 Feu una entrada  amb la part més rellevant de la cançó (en català) , seguidament indiqueu el títol de la cançó i una petita explicació del valor o situació del qual es parla a la cançó (pot ser una cançó d'AMOR, d'ESPERANÇA, d'AMISTAT, d'UNA SITUACIÓ QUOTIDIANA, etc...)

dijous, 9 de gener del 2014

Com em veig d'aquí 10 anys.

Jo d’aquí 10 anys em veig amb el títol de mecànic. Treballant i cobrant bé , però a França, amb el meu pare. Viuré amb els meus pares i tindré un gat. També tindré un bon cotxe i una bona moto. Físicament, estaré bé però, un dia o altre, deixaré el futbol i aniré al gimnàs , estaré fort i no tindré nòvia perquè no en vull i no fumaré ni beuré.

COM EM VEIG D'AQUI 10 ANYS (Óscar Fernández Ramos)

COM EM VEIG D’AQUÍ 10 ANYS 
Jo d’aquí 10 anys em veig fent d’electricista, alt, grassonet, amb el cabell rapat pels costats i amb una cresta negra com la que porto ara. Tindré carnet de cotxe i un cotxe 4x4 BMV. També em veig fent d’ entrenador de bàsquet de Lliga Catalana. 

COM M’AGRADARIA SER D’AQUÍ 10 ANYS
 Jo d’aquí 10 anys m’agradaria ser electricista de plaques solars, m’agradaria ser entrenador de bàsquet i tenir molts diners. M’agradaria tenir el carnet de cotxe i de moto, tenir un cotxe esportiu i un 4x4, una moto de trial i una de carretera i tenir xicota. També m’agradaria tenir un equip de bàsquet.

Com seré de gran

Jo de gran m’ agradaria ser entrenador de futbol i, a la vegada, dentista per guanyar diners i poder tenir una casa, un cotxe, un gos i poder pagar la llum, el gas i l’ aigua, les lletres del cotxe la ITV i l’ assegurança. Aconseguir una noia que sigui fidel amb mi, casar-nos i tenir un fill (tinc pensat el nom de Marc), i si vol la meva parella educar-lo en català.

D' aquí a 10 anys

Em dic Cristian , tinc 16 anys. D’ aquí a 10 anys em veig en un pis o casa independitzat, crec que la crisi ja haurà passat. Tindré cotxe, treball amb un sou estable , un gos gran i aniré al gimnàs. No sé si tindré parella o no. És tot el que podria desitjar. M agradaria poder fer un estudi de gravació i poder viatjar fent concerts pel món.

Com seré de gran...


Com seré de gran
Jo de gran seré independent, guanyaré diners jugant a videojocs i en el meu temps lliure jugaré a futbol, aniré al gimnàs, de festa amb els amics o aniré a veure a la meva família. També estaré apuntat a un equip de futbol.
 Com m’agradaria ser de gran
A mi de gran m’agradaria guanyar-me la vida jugant a futbol professional, tenir una casa molt gran, una nòvia cada setmana i guanyar molts diners, poder-me comprar el que vulgui i viure en un altre ciutat o país.

dimecres, 8 de gener del 2014

Com em veig d'aquí a 10 anys


Sóc el Josep tinc 15 anys i després de 10 anys tindré 25 anys. Jo seré igual que ara de gran. Jo vull treballar de tècnic d’ordinador. També viviré  en una casa.

A mi m’agradaria ser ric, tenir molts diners i tenir una casa bastant gran.

TALLER D’ESCRIPTURA


Com em veig d’aquí 10 anys?
 
Sóc l’Adrian i tinc 15 anys. D’aquí 10 anys em veuré amb un taller de cotxes de molt èxit, arreglant cotxes que ès el que m’agrada

També m’agradaria ser xef d’un restaurant ja que m’agrada molt cuinar, també m’agradaria tenir un restaurant propi.

Jo, en realitat, em veig de gran treballant a casa i amb un gos.

Després de 10 anys

Sóc el Diego i ara tinc 15 anys .Després de 10 anys tindré 25 anys. Quan surti de l’ ESO vull anar a un mòdul de mecànica o de fusteria. Als 20 anys, voldria muntar un taller mecànic o una fusteria. Als 25 anys voldria ser un professional d’aquests oficis. Si vaig així com ara, de gran no seré res en la vida, bé, ara en l’oberta vaig a una empresa de fusteria. Als 20 anys m’agradaria que em toqués la loteria i així podria muntar una empresa i viatja per tot el món.

Com seria jo. Eric

Jo crec que aquí a 10 anys estaré fent de mecànic perquè a mi el tema de la mecànica m’agrada molt. Viuria amb els meus pares donant un suport econòmic. Sortiria de festa cada cop que em donés la gana. Personalment, m’agradaria canviar una mica, sobretot ser més responsable i ser més centrat.

Com sere d'aquí 10 anys

Sóc la Marina i tinc 16 anys . D'aquí 10 anys tindré 26 , amb 26 anys penso que ja hauré acabat els meus estudis de perruquera i , amb sort, treballaré d'això, amb alguna feina que em surti. Estaré ja casada amb el meu xicot i independizats al nostre pis. Potser ja estaríem plantejant-nos a tenir el noste primer fill/a i ser feliços . Físicament ja seré més gran i mentalment ja seré una dona madura amb les idees clares i intentant educar el meu fill/a el millor possible , intentant que no faci els mateixos errors que jo, guian-lo junt amb el seu pare. A mi m'agradaria ser normal , treballar i tenir la meva família. És tot el que puc desitjar.

Com seria jo. Sàber


Jo crec que d’aquí 10 anys estaria treballant d’alguna cosa, ja que tinc pensat fer un cicle o el que sigui després de l’ESO. Sóc entrenador i jugador actualment, això també podria ser una possibilitat... o àrbitre. Al juny m’apuntaré a una acadèmia, no és molt difícil i al tenir experiència és encara més fàcil.
Personalment, canviaria una mica, estaria més centrat, ja que seria bastant adult. Físicament, estic bé, al fer esport és positiu, suposo que seguiria igual o millor.

Com seria jo. Sàber


Jo crec que d’aquí 10 anys estaria treballant d’alguna cosa, ja que tinc pensat fer un cicle o el que sigui després de l’ESO. Sóc entrenador i jugador actualment, això també podria ser una possibilitat... o àrbitre. Al juny m’apuntaré a una acadèmia, no és molt difícil i al tenir experiència és encara més fàcil.
Personalment, canviaria una mica, estaria més centrat, ja que seria bastant adult. Físicament, estic bé, al fer esport és positiu, suposo que seguiria igual o millor.

Com em veig d'aquí 10 anys.

Com em veig d’aquí 10 anys?
D’aquí 10 anys tindré 28 anys, estudiaré hosteleria per poder treballa del que m’agrada que és la cuina. Espero que d’aquí 10 anys ja tingui la meva feina en algun restaurant. M’agrada tot tipus de cuina, postres etc... A nivell personal sóc una persona que no m’agrada estar sola, i jo em veig amb parella, però sense casar-nos ni tenir fills.

Com m’agradaria estar d’aquí 10 anys?
D’aquí 10 anys tindré 28 anys i m’agradaria tenir la meva casa, la meva família i un restaurant propi i poder obrir diferents restaurants per tot arreu.

dimecres, 1 de gener del 2014

Aniversari Ricard

Dia 1 de gener, gaudeix del teu aniversari i de tots els que t'envolten. Moltes felicitats!!!