dimecres, 28 de maig del 2014

Narració del viatge

Un dia ens vam anar al carib amb els meus pares,quant vam arribar vam anar cap al hotel que tenia una gran piscina. Vam entrar al hotel i un senyor ens va agafar les maletes i les va portar a la habitació,(?) nosaltres vam pujar per una ascensor fins arribar a la habitació. Una vegada a la habitació vam desfer la maleta i ho vam posar tot al armari. Després vam anar a dinar al menjador del hotel, que hi havia de tot, vam menjar i després de dinar vam anar a la piscina una estona.
Esta-vam a la piscina i ens vam trobar uns senyors morts a les hamaques(?) ens vam espantar molt.
Ens vam anar corrents cap a la habitació però el ascensor no hi anava (?)vam anar cap les escales, vam pujar i ens vam trobar mes gent morta per les escales.
En arribar a la habitació vam trucar als policies però el telèfon no anava, el hotel s'havia quedat sense llum. Tot estava fosc, el meu pare va agafar una pistola que tenia guardada i vam sortir de la habitació(?) va venir cap a nosaltres un home molt estrany.
El meu pare el va matar,vam anar fora del hotel i vam anar a la platja i ens vam adormir a la sorra.
Al dia següent vam agafar un avio i vam anar cap a casa.
Després de uns mesos vam veure un diari que deia que un hotel de carib, el mateix que vam anar nosaltres, van arrestar a 8 homes que eren del hotel per matar als que anaven al hotel. El meu pare tenia raó el hotel aquell tenia una pinta dolenta i era molt estrany aquell hotel(?) mai mes anirem al Carib.

La meva mare va dir que aniríem al Carib un altre any però jo no aniré mes.

Comiat

Per-fi s'acaba aquest curs, m'ho he passat molt bé ja que era el primer any a l'aula oberta i he conegut gent nova a part dels que ja coneixia, hem rigut tots de les gracietes que fèiem. Gràcies a tots el professors que m'han ajudat i que han pogut donar-me aquesta oportunitat tant bona, i gràcies a tots els companys de l'aula oberta per fer que ens ho haguem passat tant bé. Bones vacances i bon estiu.

ACOMIAT NAJET.

Ja hem arribat a final de curs, la recta final. Aquest curs ha estat molt bé, a classe i a l'empresa. Vull donar-li les gràcies a tots els professors, a tots els que m'han ajudat a poder superar aquest curs i els que m'han donat l'oportunitat d'entrar a l'Aula Oberta i poder-me treure l'ESO. I els que deien que no em podria treure l'ESO ho sento molt, però me la trauré.
Gràcies per aquest curs.
Fins aviat.

Comiat Eric

Aquest es el meu últim any a l'Aula Oberta ja que en teoria acabo l'institut aquest any,  si no repeteixo. Aquest any m'ho he passat molt bé, per que he fet alguns amics nous i ha sigut un any molt divertit.
Gràcies a tots per estar amb mi tot aquest temps.

Comiat. Sàber

Aquí arriba el final d'aquest curs, ha sigut molt divertit estar amb aquests companys i els professors. Una Aula oberta que m'ha agradat molt, llàstima que ha sigut només 1 any. Gràcies a tots per estar al costat i recolzar quan ho necessitava.

Comiat Marina

Acabo 4rt de la ESO i m'acomiado del blog i de l'institut , a sigut un any bo acadèmicament . Agrair a tot l'equip de l'aula oberta per fer que l'aula sigui possible i que molts joves puguin gaudir de l'ajuda que se'ls brinda .
Agrair especialment al Felip, a la Ariadna, a l'Eva, a la Loida, a la Gloria i en especial a la Sílvia .
Gràcies.

Viatge a Cancún .

L'estiu passat vaig anar a Cancún de viatge durant 2 setmanes amb la meva família. El vol va sortir a les 6.00h del matí .Va ser un viatge molt llarg, la meva germana petita no parava de molestar , la meva mare té por a volar i  el meu xicot i jo estàvem molt cansats.

Un cop a l'aeroport de Cancún estàvem esperant les nostres maletes ,estàvem molt nerviosos per la delinqüència i el nivell de robatoris que existeixen allà , no volíem que ens desapareguessin els nostres dispositius electrònics, ni res, com és evident. Per sort res va passar, vam poder arribar tranquils a l'hotel i ens vam poder instal·lar. Quan vam entrar a l'habitació va ser espectacular ,hi havien unes vistes precioses , una habitació magnifica i una molt bona companyia. Feien del meu viatge den-son el millor de la meva vida .
El menjar de l'hotel era molt bo , m'agradaven molt les fruites tropicals , la piscina era espectacular però incomparable amb les platges d'aquell paradís.
Les hores allà es passaven volant , però realment no fèiem res, excursió al dematí ,patge a la tarde i festa a la nit (?)era la nostre rutina, estàvem com autèntics reis .

No volia marxar mai d'allà(?) cada cop estava mes morena i mes acostumada a estar allà ,(?) però només va passar una cosa que no em va agradar , ens van intentar robar un cop(?) va ser molt ràpid però em va donar temps de reaccionar ,(?) es tractava d'un home d'allà que es va intentar colar a l'hotel i em va tirar del collaret que em va regalar el meu xicot la nit abans (?) sort que el collaret va resistir i els de seguretat van poder detenir-lo ,(?)em van pagar els dines que valia el collaret per les molèsties i tot va quedar en una anècdota.    

dimarts, 27 de maig del 2014

Comiat


Aquest any ha estat bastant bé , he conegut gent nova i he aprés coses noves a l'empresa . Me'n vaig molt content perquè he estat els tres trimestres treballant de valent amb el fuster del poble. A l'institut , encara que alguna assignatura no ha anat bé me'n vaig content amb tots els professors sobre tot amb la Sílvia , perquè sempre trobava solució a tot . Han sigut els 4 anys més feliços de la meva vida. Gràcies a tots per tot.

Comiat

Per fi s'acaba tot! Espero poder treure'm l'ESO i el curs següent poder fer un mòdul aquí al centre. Donar les gràcies als professors de l'aula oberta i, en especial a la Sílvia, que sense ella tot això no hagués sigut possible, no hagués pogut ser alumne d'aquesta aula. Per desgràcia, la Sílvia no ens ha pogut acompanyar fins l 'últim dia cosa que a tots ens hagués agradat i també a ella. Espero que es recuperi el més aviat possible. Bones vacances i un bon estiu a tothom.

Comiat

Per fi s' acaba, els 5 anys que he estat aquí se m'han fet molt llargs.
Agraeixo als professors, sobretot a la Sílvia, Loida i Felipe perquè son
els que m'han ajudat més quan he tingut algun problema o conflicte.

Ja s' acaba i ara és moment de buscar-se la vida, Gràcies per TOT.

Comiat

Estar a l'aula oberta m'ha fet canviar part de la meva vida, tot em va millor.
Ara s'acaba i m'encantaria poder estar-hi l'any que ve.
Penso que ho estic aprofitant i ho seguiré aprofitant dia a dia.
He fet amics a part dels que ja coneixia i les notes han millorat molt. Estic orgullós de mi mateix per estar aqui i per l'oportunitat que m'han donat.
Ara ens diem adéu i fins l'any que ve.

COMIAT DE L' AULA OBERTA

Aquest curs m' ho he passat molt bé, tant amb els professors o els companys. L' Aula Oberta és molt divertida solem riure de gracietes, després a l' empresa he conegut a uns nens i nenes molt guapos i esverats, aquesta experiència no l' oblidaré mai. Espero que la Sílvia torni l' any que ve però que tampoc marxi l' Eva. Opino que això serà una decisió difícil.

Comiat Pepe Noguera

Durant aquest curs he conegut moltes persones divertides i m'ho he passat molt bé amb ells.
També se m'ha fet menys pesat perquè podíem sortir per anar a l'empresa, fèiem sortides ....
Les assignatures a l'oberta m'agraden més perquè son més divertides i no tenim molts deures.

A l'empresa també em divertia perquè estava amb els nens, els ajudava, jugava amb ells....
Aquest curs és el que més m'ha agradat  dels 3 que porto a l'institut.

dimarts, 20 de maig del 2014

AIXÍ VA EL PAIS !



La PAHC Bages ha aconseguit aturar el desnonament d'una mare i tres fills que viuen en un pis 
ocupat del carrer Camp d' Urgell de Manresa. Una trentena de persones s'han concentrat,a l'hora que estava previst el desnonament, per evitar el desnonament de la família l'edifici.
S'ha informat que el cas s'havia resolt favorablement per a la família i que s'ha donat uns dies de marge per reubicar-la en un nou habitatge que li buscaran els Serveis Socials de l' Ajuntament.

dilluns, 12 de maig del 2014

Treball sobre Michael Jackson de l'Alejandro

Treball sobre el Michael Jackson del Cristian López

Treball sobre Michael Jackson del Ricard Prim

Treball sobre Michael Jackson del Dani Prieto

Treball sobre Michael Jackson de la Marina

Description ( Torre Eifel)


Is an iron lattice tower located on the Champ de Mars in Paris. It was named after the engineer Gustave Eiffel, whose company designed and built the tower. Erected in 1889 as the entrance arch to the 1889 World's Fair, it was initially criticised by some of France's leading artists and intellectuals for its design, but has become both a global cultural icon of France and one of the most recognizable structures in the world.

divendres, 9 de maig del 2014

Italy

city: rome
Country: Italy
Description: 
Most (about 40 meters in front), most ambitious and most famous of the monumental Baroque fountains in Rome (Italy). According to the current administrative division of the center of Rome, is located in the rione of Trevi.

Tower Bridge

City: London

Country: United Kingdom

Description: Tower Bridge passes over the River Thames
It is a bascule bridge 244 m long and 7 m wide and two towers of 65 m height
Only takes a minute to raise the bridge
The bridge can carry more than 2000 tons.


Torre eiffel

City: Paris

Country: French

Description: The Eiffel Tower is a huge iron tower that was built for the Universal Exhibition held in Paris and have more 300 metres high.



Cristian Lopez & Bryan Orgaz

Statue of Liberti

CITI: New York COUNTRY: EE.EE DESCRIPTION: A girl holding a torch

The Eiffel Tower by: Oscar B.

The Eiffel Tower is located in Paris, at the end of Field of Mars. It was built in two years, two months and five days.Located at the end of the Champ de Mars on the banks of the River Seine, this Parisian monument, symbol of France and its capital, is the tallest structure in the city and charge entry monument most visited in the world

dimecres, 7 de maig del 2014

Descripció Oscar baos

L' Oscar és un noi baixet (?) madeixa uns 1,60 cm aproximadament , 
porta el cabell curt i castany,ulls marrons,prim i fluix.
Simpàtic, mandrós , bromista.
Te 14 anys i l' agraden les series animes i els  videojocs.

No l’ agrada estudiar pas (?)com als seus germans.

Descripció Diego

DIEGO GUAMAN
 El Diego és un noi de 15 anys, es una miqueta baix(?) mesura uns 1' 65 CM(?) i bastant prim es una mica fort (?) té el cabell llarg(?) té les celles petites i gruixudes. Té els ulls marrons foscs, té el nas ample i curt (?) té les orelles petites i molt rodones i té els llavis gruixuts. Sempre porta una Jaqueta negre i de colors militars també(?) mai porta xandall (?)va sempre en texans(?) porta unes bambes de color negres i blaves. Es molt espavilat i molt pesat però es bona persona. Li agrada molt fer el gàndul i sempre queda amb els amics el divendres.

Descripció

Josep Masdeu

El meu company Josep té 15 anys, es molt alt, aproximadament 1,77 cm.
Té el cabell de color negre, curt per els costats i un tupè, porta una dilata a cada orella, te els ulls de color verd i de cara es una mica blanquet.
Casi sempre vas vestit amb xandall, sempre va amb pantalons Adidas i amb una dessuadora negre o color fosc.
Al institut sempre va amb auriculars per escoltar música, també li agrada molt quedar amb els amics i  la seva novia,(?) es una mica gandul però li agrada agafar molt la moto per sortir i marxar del poble.


Descripció

 (?)Adrià és un noi que te 15 anys, és prim i(?) molt alt i (? )ma surra  1,70 cm, (?) és una mica forçut. Té els cabells llargs, les celles una mica gruixudes, les pestanyes té una mica llargs, els ulls els té negres com un carbó,les orelles els te una mica grans, el nas té una mica ample i una mica llarg,(?) la boca es una mica gran. 
Porta una jaqueta negre amb línies platejades, porta uns pantalons curts de color blau  forcs, les bambes són de color negre i de color gris. 
És molt emprenyador amb mi i és una bona persona. L'agrada jugar al PC i a futbol, no l' agrada anar l'institut.        

Descripció

El meu company té 15 anys, es una mica baixet (?) aproximadament 1.60 metres(?) te el color del pel negre. Te la pell fosca i el ulls negres. Te unes celles petites. Té una boca petita.
 Porta una jaqueta de camuflatge i uns pantalons blaus i curts. Porta unes sabates blaves amb uns mitjons negres. Te un caràcter normal però no li agrada que li gasten bromes. Li agrada anar de festa els dissabtes i els diumenges, no li agrada anar al institut i tampoc li agrada anar a empresa.

Descripció de Daniel Prieto ( masdeu)

El Daniel Prieto té 15 anys, mesura aproximadament 1,70 i està prim.
Té el cabell groc però es canvia el color del cabell molt sovint , curt amb un tupè. Té els ulls marrons i les celles les té normals .També els llavis bastant gruixuts.
Porta una dessuadora al coll,amb màniga curta , pantalons texans curts i amb les Airmax blaves. És molt presumit i sempre està amb el mòbil pentinant-se. És alegre i es ( un cani mal fet)

Li agrada jugar molt a futbol i no li agrada gens estudiar, es una bona persona.   

Descripció Sàber (Eric)

Descripció Sàber.

El Sàber és un noi de 18 anys, és una mica alt, mesura aproximadament 1'70 cm, és prim, és una mica forçut,(?) té el cabell negre i(?) pels costats curts i per d'alt llargs, (?)té els ulls de color marró,  les pestanyes llargues i les celles una mica grans.
Normalment vesteix amb jersei curt i una jaqueta, porta texans i un braçalet a cada mà.
És un noi molt feliç i alegre que sempre somriu, és una mica xulo i una mica agressiu però es bona gent. Li encanta jugar a futbol, és entrenador en un equip de nens petits i juga en un equip FC Joanenc.

Descripció Yassine (Sàber)

Descripció.

Es diu Yassine, és un noi no gaire alt, però és fort. Té el cabell curt i fosc, no li agrada portar-lo llarg. Té els ulls marrons foscos, semblen negres. Vesteix bé, però quan no li ve de gust vestir-se, es posa xandall i dessuadora. És molt espavilat.
Li agrada molt jugar a futbol, com jo, però no és tan bo com jo... És broma, ho fa molt bé. També li agrada anar en bicicleta, i especialment en moto, és el seu gran vici. Ara té una moto molt maca.

Descripció de Josep Madeu. Najet.

El Josep Madeu té 15 anys, és un noi bastant alt, aproximadament 1'82cm. És prim i fluix. Té el cabell castany, el porta curt amb una mica de tupè i té els ulls verds. Porta dilatacions bastant grans a les orelles.
La seva forma de vestir és quasi sempre anar en xandall i dessuadora.

És una persona simpàtica, però a vegades és difícil d'aguantar. A diari va a l'escola i per les tardes se'n va amb la moto i amb els seus amics. Li agrada anar en moto i sortir de festa amb els amics. També jugar a futbol, el menjar de la seva àvia, però no li agrada gens jugar a bàsquet ni la verdura.  

El meu viatge

El meu viatge a Cancún, ho estava esperant fa molt de temps. El primer dia vaig anar al hotel, vaig

anar a menjar i a dormir un poc perquè estava cansat de tant viatjar. El segon dia vaig anar al

Wetn Wild(?) ès una parc aquàtic, em va costar 43 dòlars la entrada,(?) primer  vaig

anar als vestuaris a posar-me el banyador i men vaig pujar al tobogan més gran que hi

havia. Després vaig anar a una piscina que hi havia oles, vaig anar a un altre hotel que hi havia una platja al costat que m'agrada molt. vaig passar tots el dies ai, (?) va arribar el dia de marxa, men vaig anar molt content perquè vaig fer les vacances que volia.

dimarts, 6 de maig del 2014

El cotxe

El cotxe venia a tota velocitat per la carretera. No sabia, que una mica més endavant hi havia una moto , la que conduïa jo .
L’home anava a tota velocitat en direcció contrària , a uns 190Km . Però jo sóc molt bo amb la moto i em va donar temps a reaccionar , venia de cara i just al costat esquerre hi havia un camió , i a la meva dreta només hi havia la calçada d’un metre de gruix . La meva moto és una 1000cc , és molt gran, és una bèstia, costa bastant de controlar i jo la controlo millor anant molt més ràpid, i vaig decidir anar més ràpid. Vaig embragar , vaig posar la 5ª marxa , la 6ª i gas. Per un moment vaig mirar el comptaquilòmetres i vaig veure que anava a uns 190 km/h, si fa no fa. Va ser només un instant i ja vaig passar per el costat del cotxe . Vaig frenar i vaig mirar enrere el cotxe, no va durar molt perquè es va estampar contra el camió.
Vaig parar la moto darrere la reixa i vaig anar uns 100 0 50 metres abans d'on hi havia l'accident i vaig posar al terra una placa per que els cotxes paressin. I ja no me'n recordo de res més , perquè resulta que tot va ser un somni , que estava al metge perquè em va caure una fusta al cap mentre treballava a l'empresa . em va venir a buscar l'ambulància , va ser un dilluns a les 12.00 del matí i avui és dimecres i són les 5 de la tarda i fa 3 hores que sóc despert, o sigui que porto quasi 3 dies dormint . em fa una mica de mal el cap però estic bé.

L' Oscar

L' Oscar té 14 anys , és un noi baix i amb el cabell curt. La seva mida es de 1,59 m. Té els ulls negres i porta dues arracades, però ara només en porta una.
Porta una jaqueta blanca, uns texans i unes sabates kipsta.
Moralment sempre està content menys quan no ho està.
No pot doblegar la mà dreta. Es un viciat a jocs de la play (sobretot si pot campejar).

Descipció a un amic

El meu amic Pepe es un noi alt, amb el cabell llarg, fort i bastant prim. Sempre va vestit amb una dessuadora i amb la caputxa posada, i amb texans menys quan té educació física. Te el cabell llarg fins a mitja oreja, te els ulls marrons com el xocolate, el nas allargat cap abaix. La seva mida es de 1, 76 cm, està en bona forma física. 
Ell es molt tranquil, sol ser molt bona persona amb els seus amics. El que mes li agrada son els videojocs amb ordinador i Play Station 3.

Descripció Bryan

Ricard Prim

Es alt i fort amb bona esquena de treballador. Te una veu bastant greu ja que te 17 anys.
Es un noi que sempre va despentinat, te els ulls que sembla un indi i de color marro,te els llavis gruixuts,el cabell el te ni llarg ni curt i llis i sempre el porta el mateix pentinat tal i com li queda després de aixecar-se.
Porta un estil de vestir molt bàsic texans o xandall(?) sempre va amb colors foscos.
Es un noi molt seriós, fa que no li importa res, però en veritat si que li importa.
Critica a molta gent sense conèixer(?) quan la coneix se'n penedeix , es una mica antisocial.
No li agrada anar de festa, perquè es va passar molt una vegada.

Li agrada la cervesa i jugar al poker. Es bona persona encara que es molt cabron amb les bromes, però em cau molt be.

dilluns, 5 de maig del 2014

Trevi Fountain by Eric Samaniego

It has built at Roma (1732). Designed by Lorenzo Bernini, Nicola Salvi. Trevi fountain, it's the most important fountain in Roma

Mini redaction of bridge on London. Sàber

Tower bridge of London

It's built at 1886-1894, in London by Sir John Jackson (foundation), Baron Armstrong (hydraulics), William Webster, Sir H.H. Barlett and Sir William Arrol and employed 432 construction workers

It's one important bridges in the world.