divendres, 28 de novembre del 2014

Història de Hallowen




Era una nit fosca, estava a l'habitació quan  d'as-sobte vaig escoltar un crit ,(?) vaig baixar directament a la cuina molt espantat i preocupat perquè no sabia que era lo que havia produït al crit, que tant espantat m'havia deixat. Vaig estar pensant tota la nit en el crit, però no vaig esbrinar re,(?) tot preocupat li vaig comenta al meu pare al que m'havia passat i  amb va dir que segurament la meva imaginació m'estava jugant una mala passada. Al mati seguen vaig decidir informar-me sobre el tema dels fantasmes perquè no amb feia molta gracia tindre'n un a casa. vaig esbrinar que els fantasmes son perillosos i  per algun motiu s'han de manifestar a traves de moviments o sorolls estranys. passada una setmana(?) tot aixó continuava igual: crits per las nits , moviment de calaixos, cadires i coses . vaig entrar en depressió i vem tindre que marxar d'aquella casa perquè era entre la casa i jo.

dijous, 13 de novembre del 2014

El còmic

Un còmic o historieta il·lustrada és una narració realitzada mitjançant una seqüència d'imatges o il·lustracions juxtaposades de forma deliberada, que tenen com a objectiu transmetre una història o qualsevol informació al lector, i provocar una impressió estètica.
Per a fer-ho, els autors de còmics utilitzen tot un seguit de recursos gràfics.

 En l'enllaç que teniu a continuació s'expliquen quins són els recursos per a crear un còmic (la llum, les vinyetes, el text, els colors...) i com es poden fer servir amb diferents exemples.

 Consulteu aquest web perquè després haureu de crear un còmic propi!

Còmic

Ara que ja teniu més clar que és un còmic i quins recursos heu de tenir en compte per crear un còmic,  entreu en aquest enllaç i creeu el vostre còmic!